Ποιοί είμαστε

Η σχολή ταχύπλοων σκαφών μας δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004. Ιδρυτής της σχολής είναι ο Μάνθος Σγουρός, που είχε το μεράκι να ιδρύσει μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοων σκαφών και να μεταδώσει τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την αγάπη του για τη θάλασσα.
Η σχολή μας έχει έδρα τον Πειραιά και διαθέτει 4 σκάφη. Αυτά βρίσκονται στη Μαρίνα Γλυφάδας και την Ελευσίνα και είναι τεσσάρων έως εφτά μέτρων με ιπποδύναμη 40 – 225 ΗΡ. Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ώστε να παρέχουμε στους υποψήφιους οδηγούς τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη στο μέλλον. Προσθέστε σε όλα αυτά και την ασφάλεια που παρέχει η σχολή μας και που πρέπει να υπάρχει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι που τυχόν θα παρουσιαστούν στο θαλάσσιο χώρο.

Ο εκπαιδευτής

Μάνθος Σγουρός

Εκπαιδευτής Χειριστών Ταχυπλοών

Mε εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις (Αμφίβιος Καταδρομέας) και πείρα στις νυχτερινές πλεύσεις όπως και σε αυτές με φουσκωτά σκάφη.Kάτοχος Primary & Secondary Care CPR/AED/First Aid – Adult και Rescue Diver | PADI.